14 jul 2010

Qui som?

Encantacontes som un grup eclèctic format per dues persones encantades pels contes, que expliquem per a petits i grans tot tipus d'històries, de la mateixa manera que les històries ens expliquen, dia rera dia, a tots nosaltres.
Ens vàrem conèixer el mes de febrer de 2009, dins del cicle ATRAPA LA PARAULA, impartit pel Rubén Martínez Santana i, en pocs mesos vam enllestir diferents sessions, tant per a públic infantil o familiar com per a públic adult. També, ens hem format per altres narradors, com la Mar Ortega.
Procedents de diversos àmbits de la societat i amb trajectòries diverses, tots els components del grup ens vam sentir captivats per la màgia dels contes i hi vam posar fil a l’agulla.


En aquests primers mesos, hem actuat en llocs diversos: una perruqueria, en escoles, en places públiques al carrer, a la presó de dones Wad-Ras, a l’Almazen del Raval i al III Festival Internacional de Narradors Orals del Pirineu, celebrat a finals d’agost a Bellver de Cerdanya, entre d’altres llocs.


Actualment el grup Encantacontes està format per dues persones: la Llanos i la Maite, tot i que inicialment vàrem engegar el grup sent-ne cinc.



LA LLANOS


La LlanosEntras excitat en el profund misteri del conte, on les fades i els follets t'esperen amagats, per impregnarte de la seva màgia i.. ¡ay! amics, és llavors quan ja no et pots escapar d'aquest meravellós i apassionant món dels contes.












LA MAITE


Captivada desde petita pel món dels contes i la imaginació que la seva àvia li apropava gairebé a cau d'orella abans d'anar a dormir, descubrí un bon dia que volia compartir-ho amb tots aquells que ho volguessin escoltar.








No hay comentarios:

Publicar un comentario