21 jun 2016

COSES QUE PASSEN

Vaig tenir el privilegi de contar al Bar " La Piraña"  de Madrid, el públic va ser encantador, la història anava jugant entre ells i va poder gaudir donant un final feliç. Gràcies pel vostre calor.


Tuve el privilegio de contar en el Bar "La Piraña " de Madrid, el público fue encantador, la historia iba jugando entre ellos y pudo disfrutar,  dando un final feliz. Gracias por vuestro calor.

Mis compañeros de narración en Madrid
Antonio, Susana y Jose Luis

MARATÓ DE CONTES GUADALAJARA 2016

Tot va començar el divendres, de matí vam arribar a Guadalajara, de pressa vam arribar al taller amb Estrella Ortiz "Contar con la Poesía". La calma va anar arribant en forma de paraules que no es porta el vent, després passejant entre contes d'un lloc a un altre, aquella nit els somnis anaven i venien entre banderoles de colors, el dissabte taller de "susurros" amb Alejandra, una mica peculiar però molt interessant, va arribar el moment d'explicar les nostres històries davant un públic de conte, un lloc meravellós, un escenari envoltat d'arcs, on les històries fluïen sense més, va començar Maite, amb el conte "la Flor", història preciosa, on t'ensenya que mai has de treure la imaginació a un nen, després Llanos, va contar la història d'un somriure, com en un somni tot es va fer realitat.

Ha estat una experiència meravellosa per les dues.